Barion Pixel

Új termékek

Új termékek

Blog Categories

Blog Categories

Bakancsok

Bakancsok

Aktív szűrők

 • Cambridge MID CUT M Black...

  90 000 Ft

  Az MBT Cambridge egy elegáns férfi bokacsizma, mely eleganciát biztosít viselőjének az őszi-téli hónapok alatt. Finom bőrből készült, jelenleg fekete színben elérhető. Eleganciája mellett természetesen biztosítja az MBT terápiás hatásait, mint a hát- derékfájdalmak csökkentése, az ízületi panaszok csökkentése és a mozgás könnyítése.

  Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap
 • Jomo M black

  97 000 Ft

  Az MBT Jomo egy strapabíró, túrázásra is tökéletesen alkalmas modell. Erősen tartja a bokát ami előny egyenetlen talajon, valamint biztosítja a helyes testtartást és az ízületi fájdalmak megszűnését is. Velúr bőrből készült, a teljes vízhatlanság érdekében ajánljuk, hogy kezelje le vízhatlanságot biztosító spray-vel. Elérhető barna és fekete színben.

  Különböző formában elérhető
 • MT Alpine GTX M black

  97 000 Ft
  Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap
 • Navada X Lace Up M GTX...

  97 000 Ft

  Az MBT Navada egy Gore-Tex védelemmel ellátott őszi-téli csizma. Fekete és sötétkék színben elérhető. A Gore-Tex biztosítja a vízállóságát és a láb szellőzését. A gördülő Vibram talp biztosítja az MBT terápiás hatását, mint a hát- és ízületi fájdalmak csökkentése, a lúdtalp kezelése és az optimális testtartás biztosítása.

  Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap