Szállítási információ

Szállitási dij: INGYENES, kivéve az utánvétes szállítást, melynek díja van (oka: a rendelt termékeket Európa különböző pontjairól küldjük, és csak Magyarország területéről tudunk utánvéttel küldeni. Az összeg magába foglalja a termék hazánkba küldését, annak továbbítását, valamint az utánvét pénzkezelési költségét)

Szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap! Amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt ez nem lehetséges, úgy a vevő által megadott elérhetőségek egyikén azt jelezzük. Az e-mailben küldött visszaigazolás még nem jelenti a szerződés létrejöttét, csupán a megrendelés eladóhoz történő megérkezését igazolja, így az esetleges programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén az eladó nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban látható feltételekkel. A szerződés akkor jön létre, mikor eladó a megrendelő e-mail címére egy értesítést küld, miszerint a megrendelt árut, a vevő által megjelölt átvételi ponton történő átvételre, összekészítette.

Futárszolgálat útján történő szállítás esetén, a megrendelt árut a GLS csomagküldő szolgálat kézbesíti munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között.

Kérjük, hogy rendeléskor, amennyiben a megadott időpontban az otthoni kézbesítés nem megoldható, a kisszállítási címet úgy adja meg, hogy a futárszolgálat a megadott címen a kézbesítést végrehajthassa. Amennyiben lehetséges, a szállítás egyeztetése miatt legyen kedves rendeléskor a telefonos elérhetőségét megadni. Ha a kézbesítő az áru átadását mégsem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy.

A küldemény átvételekor még a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Esetleges visszaküldéskor kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailen: webshop@mbtonline.hu vagy telefonon: +3617202127 vagy +36307202640