Asante 7 M toffee

7029601624C

Bemutatjuk az MBT Asante 7 M férfi mokaszint toffee színben, egy stílusos és kényelmes lábbeli opciót az igényes úriemberek számára.

Az aprólékos odafigyeléssel készített mokaszin toffee színnel rendelkezik, amely kifinomultságot és sokoldalúságot sugároz, így különböző alkalmakra alkalmas. A prémium minőségű bőrszerkezet tartósságot és légáteresztő képességet biztosít, hosszan tartó kényelmet biztosítva az egész napos viselethez.

Méret
97 000 Ft
Adóval együtt
  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Az Asante 7 M mokaszin középpontjában az MBT innovatív technológiája áll, amelyet a természetes mozgás elősegítésére és a láb egészségének fokozására terveztek. Az egyedi kialakítás minden egyes lépésnél a puha talajon való mezítlábas járáshoz hasonló gördülő mozgásra ösztönöz, elősegítve a jobb testtartást és csökkentve az ízületekre és izmokra nehezedő terhelést.

Belül egy párnázott talpbetétet találsz, amely a lábad alakjához igazodik, személyre szabott támogatást és kényelmet nyújtva. A felsliccelhető stílus kényelmet és könnyű viseletet biztosít, míg a robusztus külső talp megbízható tapadást biztosít a legkülönbözőbb felületeken, minden lépésnél stabilitást biztosítva.

A stílusos megjelenésen túl az MBT Asante 7 M mokaszin az Ön jólétét helyezi előtérbe, aktívan igénybe veszi az izmokat, és elősegíti az általános stabilitást. Akár az irodába megy, akár egy alkalmi kirándulásra indul, ezek a mokaszinok a stílus és a kényelem tökéletes keverékét kínálják a modern férfi számára.

7029601624C

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: