MBT 1997 Classic II W violet blue

7032481639Y

Bemutatjuk az MBT 1997 Classic II W női cipőt ibolyakék színben, amely a retro ihletésű design és a modern kényelmi technológia időtlen keveréke. Élénk lila-kék színével ezek a cipők merész kijelentést tesznek, miközben sokoldalúan kiegészítik a legkülönbözőbb öltözékeket. Az MBT 1997 Classic II W cipő precízen és a részletekre odafigyelve készült, tartós felsőrésszel rendelkezik, amely egyszerre biztosítja a stílust és a funkcionalitást.

Méret
89 000 Ft
Adóval együtt
  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Ezeknek a cipőknek a középpontjában az MBT jellegzetes technológiája áll, amelyet aprólékosan úgy terveztek, hogy elősegítse a természetes mozgást és javítsa a láb egészségét. Az egyedi kialakítás minden egyes lépésnél gördülő mozgásra ösztönöz, utánozva a puha talajon való mezítlábas járás érzését. Ez elősegíti a jobb testtartást, csökkenti az ízületek és izmok terhelését, és összességében kényelmesebb járásélményt biztosít.

Belül a párnázott talpbetét puha alátámasztást biztosít, és a láb kontúrjához idomul, így személyre szabott, az Ön anatómiájához igazodó kényelmet biztosít. A masszív külső talp megbízható tapadást biztosít a különböző felületeken, így ezek a cipők városi kalandokhoz és szabadtéri kirándulásokhoz egyaránt alkalmasak.

Az MBT 1997 Classic II W női cipő a stílusos megjelenésen túl az Ön jólétét helyezi előtérbe, minden lépésnél igénybe veszi az izmokat, aktiválja a törzset és elősegíti a stabilitást. Akár a város utcáin navigálsz, akár új ösvényeket fedezel fel, ezek a cipők a divat és a funkció tökéletes kombinációját kínálják.

Dobja fel lábbeli gyűjteményét az MBT 1997 Classic II W női cipővel, lila kék színben, ahol a retro ihletésű design találkozik a fejlett kényelmi technológiával. Tapasztald meg az időtlen stílust és a kivételes kényelmet minden lépéseddel.

7032481639Y

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: