Sport 4 W black

B70294503L

Az MBT Sport 4 egyfajta sportcipő, amelyet olyan fitneszrajongók számára terveztek, akik szeretnék optimalizálni az edzéseiket.  Férfiak számára a cipő fekete színben, nők számára pedig fehér színben is kapható. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tartósságot és támogatást nyújtson a fizikai tevékenységek során.

Méret
95 000 Ft
Adóval együtt
Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap

  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Az MBT Sport 4 egyfajta sportcipő, amelyet olyan fitneszrajongók számára terveztek, akik szeretnék optimalizálni az edzéseiket.  Férfiak számára a cipő fekete színben, nők számára pedig fehér színben is kapható. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tartósságot és támogatást nyújtson a fizikai tevékenységek során.

A cipő felsőrésze légáteresztő hálóból és szintetikus bőrből készült, ami segít hűvösen és szárazon tartani a lábat. Emellett fűzős zárórendszerrel rendelkezik, amely kényelmes illeszkedést biztosít, valamint párnázott nyelvvel és gallérral a további kényelem érdekében.

Az MBT Sport 4 talpa gumikeverékből készült, amely kiváló tapadást biztosít a különböző felületeken. Emellett az MBT szabadalmaztatott rocker talp technológiájával is rendelkezik, amely elősegíti a láb természetes gördülési mozgását járás vagy futás közben.

A cipő középtalpa könnyű, párnázott anyagból készült, amely segít elnyelni a lökéseket, és csökkenti a lábra és az ízületekre gyakorolt hatásokat. Emellett egyedi kialakítású, amely segít aktiválni és erősíteni a test törzsét és stabilizáló izmait.

Összességében az MBT Sport 4 fekete színben remek választás azoknak, akik kényelmes, tartós és támogató sportcipőt szeretnének a fitneszrutinjukhoz.

B70294503L

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: