MTR 1600 SYM W black

70306203Y

Az MBT MTR 1600 vízálló futócipőt olyan futók számára tervezték, akik olyan cipőt szeretnének, amely a nedves körülmények között is kiváló komfortérzetet ad. A cipő szintetikus anyagokból és  vízálló felsőrésszel rendelkezik, amely segít szárazon tartani a lábadat még esőben is.

Méret
101 000 Ft
Adóval együtt
Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap

  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Az MBT MTR 1600 vízálló futócipőt olyan futók számára tervezték, akik olyan cipőt szeretnének, amely a nedves körülmények között is kiváló komfortérzetet ad. A cipő szintetikus anyagokból és  vízálló felsőrésszel rendelkezik, amely segít szárazon tartani a lábadat még esőben is.

A cipő légáteresztő béléssel és talpbetéttel is rendelkezik, amely segít hűvösen és szárazon tartani a lábadat, valamint párnázott középtalppal, amely kényelmes futást biztosít. Az MBT szabadalmaztatott rocker talptechnológiája stabilitást és tartást biztosít, és minden egyes lépésnél elősegíti a természetes gördülő mozgást.

Az MTR 1600 tartós gumitalpú külső talp többirányú szegélymintázattal is rendelkezik, amely kiváló tapadást biztosít a legkülönbözőbb felületeken. A cipő fekete színben kapható, és férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Összességében az MBT vízálló futócipő MTR 1600 nagyszerű választás azoknak a futóknak, akik olyan cipőt szeretnének, amely a nedves körülményekkel is megbirkózik, miközben kényelmet, támogatást és tapadást biztosít.

70306203Y

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: