Colorado X W mineral red

7026401370Y

Az MBT Colorado x Mineral Red női cipő zökkenőmentesen ötvözi a stílust és a funkcionalitást, így ideális választás azok számára, akiknek a divat és a láb egészségének egyaránt fontos. Ezek a cipők lenyűgöző ásványvörös színnel büszkélkedhetnek, amely merész és élénk színt kölcsönöz bármilyen öltözéknek. Precíz kidolgozással és az MBT innovatív technológiáját felhasználva úgy tervezték őket, hogy fokozzák a járás élményét és elősegítsék a természetes mozgást.

Méret
85 000 Ft
Adóval együtt
  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

A felsőrész prémium minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a légáteresztő képességet az egész napos kényelem érdekében. Az egyedi kialakítás magában foglalja az MBT jellegzetes technológiáját, amely ösztönzi a láb természetes gördülő mozgását, javítja a testtartást és csökkenti az ízületek terhelését.

Belül párnázott talpbetétet találsz, amely a lábad kontúrjához idomul, személyre szabott kényelmet biztosítva minden lépésnél. A masszív külső talp kiváló tapadást biztosít a különböző felületeken, így ezek a cipők városi kalandokhoz és szabadtéri kirándulásokhoz egyaránt alkalmasak.

Ezek a cipők nem csak a divatot jelentik, hanem a láb egészségét is előtérbe helyezik. Az izmok bevonásával, a törzs aktiválásával és az általános jólét támogatásával az MBT Colorado x Mineral Red női cipő páratlan kényelmet és funkcionalitást kínál.

Emelje stílusát és tapasztalja meg az MBT technológia előnyeit ezekkel a szemet gyönyörködtető és kényelmes cipőkkel. Akár a város utcáin navigálsz, akár a természetjáró ösvényeket fedezed fel, a Colorado x Mineral Red cipő biztosan a legjobb lábbeli választásod lesz.

7026401370Y

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: