Kiburi W white

400319-16-40

Az MBT Kiburi Woman szandálok egyszerre szolgálják a stílust és a funkcionalitást. Ezek a szandálok az MBT olyan lábbeli termékcsaládjának részét képezik, amely innovatív technológiát tartalmaz, amelynek célja a jobb testtartás, az egyensúly és a láb általános egészségének elősegítése.

Méret
88 000 Ft
Adóval együtt
Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap

  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Íme az MBT Kiburi Woman szandál általános leírása:

  1. Dizájn: A szandálok elegáns és modern dizájnnal rendelkeznek, amely alkalmi viseletre alkalmas. Jellemzően különböző színekben kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző preferenciáknak és stílusoknak.
  2. Felső rész: A szandálok felsőrésze: A szandál felsőrésze a szandálok felsőrésze: A szandálok felsőrésze gyakran kiváló minőségű bőr anyagból készül, ami tartósságot és kényelmet biztosít.
  3. Állíthatóság: Az MBT Kiburi szandálok számos változata állítható pántokkal rendelkezik, lehetővé téve a személyre szabott illeszkedést. Ez a funkció biztosítja, hogy a szandálok különböző lábformákhoz és -méretekhez alkalmazkodjanak.
  4. Lábbetét: A talpbetétet úgy tervezték, hogy bőséges alátámasztást és párnázást biztosítson a viselője lábának. Gyakran tartalmazza az MBT saját fejlesztésű technológiáját, amelynek célja a láb megfelelő igazításának elősegítése és az ízületek terhelésének csökkentése.
  5. Külső talp: A szandálok külső talpa jellemzően tartós gumiból készül, amely kiváló tapadást és stabilitást biztosít a különböző felületeken. Emellett tartalmazhatja az MBT egyedi rocker talp kialakítását is, amely gördülő mozgásra ösztönöz, amely a puha, egyenetlen talajon való járást utánozza.
  6. Egészségügyi előnyök: Az MBT szandálok ismertek a lehetséges egészségügyi előnyeikről, beleértve a jobb testtartást, a hátfájás csökkenését és a lábizmok megerősödését. Úgy tervezték őket, hogy elősegítsék a természetesebb járást, ami segíthet enyhíteni a hosszan tartó állással vagy gyaloglással járó kellemetlenségeket.
  7. Sokoldalúság: Az MBT Kiburi Woman szandálok elég sokoldalúak ahhoz, hogy különböző tevékenységekhez viselhetőek legyenek, beleértve a sétát, a megbízások intézését vagy akár a könnyű túrázást. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

Összességében az MBT Kiburi Woman szandálok ötvözik a stílust a funkcionalitással, így népszerű választás a láb egészségét elősegítő, kényelmes lábbelit keresők számára.

400319-16-40

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: