Kisumu 3S W peach

7003661541F

Ezek a szandálok egyedülállóak, mivel ívelt talppal rendelkeznek, amelyet úgy terveztek, hogy utánozza az egyenetlen terepen való járás érzését. Ennek célja, hogy aktiválja a lábfej, a lábak és a törzs izmait, elősegítve a jobb testtartást és csökkentve az ízületek terhelését.

Méret
88 000 Ft
Adóval együtt
Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap

  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Az MBT Kisumu szandál egy olyan lábbelitípus, amelyet a svájci Masai Barefoot Technology (MBT) cipőgyártó cég tervezett és gyárt. Ezek a szandálok egyedülállóak, mivel ívelt talppal rendelkeznek, amelyet úgy terveztek, hogy utánozza az egyenetlen terepen való járás érzését. Ennek célja, hogy aktiválja a lábfej, a lábak és a törzs izmait, elősegítve a jobb testtartást és csökkentve az ízületek terhelését.

A Kisumu szandál kifejezetten három pántos kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a testre szabható illeszkedést, valamint a velúr talpbetétet, amely további kényelmet és támogatást biztosít. A talp gumiból készült, és egyedi futófelületi mintázattal rendelkezik, amely kiváló tapadást biztosít.

Az MBT Kisumu szandálok népszerűek azok körében, akik kényelmes, támogató lábbelit keresnek, amely segíthet javítani a testtartásukat és általános egészségüket. Gyakran ajánlják azoknak, akik sok időt töltenek a lábukon, vagy akiknek láb-, láb- vagy hátproblémáik vannak.

7003661541F

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: