Kaweria 7 W red

70301706F

A KAWERIA egy stílusos szandál, amely valódi juhbőrből készült, és egy összefonódó pántos felsőrésszel és egy állítható MBT kis csattal rendelkezik, hogy a lehető legkényelmesebb legyen. Ezt szem előtt tartva olyan jellemzők, mint a clarino használata a talpbetéten, amely antibakteriális/szag elleni hatást biztosít, valamint a jó ütéscsillapítással és légáteresztő képességgel rendelkező PU talpbetét gondoskodik arról, hogy  stílusos és egyben kényelmes legyen, így ez a cipő tökéletes választás a nyári viselethez.

Méret
85 000 Ft
Adóval együtt
Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap

  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Az MBT Kaweria 7 női szandál piros színben egy stílusos és kényelmes szandál, amelyet nőknek terveztek. Puha báránybőr felsőrésszel rendelkezik, mikroszálas talpbetéttel, amely maximális kényelmet és támogatást biztosít. A szandálban egy kettős sűrűségű középtalp is található, amely segít elnyelni a rázkódást és javítja a testtartást.

Fontos jellemzője a clarino használata a talpbetéten, amely antibakteriális/szag elleni hatást biztosít.

A Kaweria 7 szandál tartalmazza az MBT szabadalmaztatott rocker talp technológiáját is, amely minden lépésnél elősegíti a természetes gördülő mozgást, így csökkenti a láb és az ízületek terhelését. Emellett a szandál állítható csatos záródással rendelkezik a biztonságos és testre szabható illeszkedés érdekében, valamint tartós gumi talppal a tapadás és tartósság érdekében.

Összességében az MBT Kaweria 7 női szandál piros színben remek választás mindenkinek, aki egy kényelmes, támogató és stílusos szandált keres, amely elősegíti az egészséges járást és csökkenti a lábak és ízületek terhelését.

70301706F

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: