Fasi W gun metal

7030051609F

Az MBT Fasi szandálok egyfajta női lábbeli, amelyet kényelemre és stílusra terveztek. A gun metal szín a sötétszürke egy metálfényű árnyalatára utal.  Egyedi kialakítással rendelkeznek, amely elősegíti a természetes mozgást és egyensúlyt. Ívelt talppal készültek, amely járás közben gördülő mozgást biztosít, segít aktiválni az izmokat és javítani a testtartást.

Méret
88 000 Ft
Adóval együtt
Rendelhető, szállitás 7-10 munkanap

  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Az MBT Fasi szandálok egyfajta női lábbeli, amelyet kényelemre és stílusra terveztek. A gun metal szín a sötétszürke egy metálfényű árnyalatára utal.

Ezek a szandálok egyedi kialakítással rendelkeznek, amely elősegíti a természetes mozgást és egyensúlyt. Ívelt talppal készültek, amely járás közben gördülő mozgást biztosít, segít aktiválni az izmokat és javítani a testtartást.

A szandál felsőrésze puha, tartós bőrből készült, amely idővel a lábad alakjához idomul, így biztosítva a kényelmes illeszkedést. A pántok állíthatóak, hogy személyre szabott illeszkedést tegyenek lehetővé, a csatos záródás pedig biztonságos illeszkedést biztosít.

A talpbetét párnázott és kontúrozott, hogy további támogatást és kényelmet nyújtson, míg a talp talpa tartós gumiból készült a tapadás és a stabilitás érdekében. Ezek a szandálok ideálisak alkalmi viselethez, szabadtéri tevékenységekhez vagy utazáshoz, és számos ruhával párosíthatók a stílusos, kényelmes megjelenés érdekében.

7030051609F

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: