Rin W ivory

7031621188N

Bemutatjuk az MBT Rin szandált elefántcsont színben, amely stílusos és kényelmes lábbeli a modern nők számára.

Az aprólékos odafigyeléssel készült szandálok elegáns elefántcsont színűek, amelyek eleganciát és sokoldalúságot sugároznak, így tökéletes kiegészítői a legkülönbözőbb öltözeteknek. A prémium minőségű anyagok biztosítják a tartósságot és a légáteresztő képességet, hosszan tartó kényelmet biztosítva az egész napos viselethez.

Méret
82 000 Ft
Adóval együtt
  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Az MBT Rin szandálok a márka jellegzetes technológiájával készültek, amelyet a természetes mozgás elősegítésére és a láb egészségének fokozására terveztek. Az egyedi kialakítás minden egyes lépésnél olyan gördülő mozgásra ösztönöz, mintha mezítláb járna puha talajon, elősegítve a jobb testtartást és csökkentve az ízületek és izmok megterhelését.

A szandálok párnázott talpbetéttel rendelkeznek, amely a láb kontúrjához idomul, személyre szabott támogatást és kényelmet nyújtva. Az állítható pántok testre szabható illeszkedést tesznek lehetővé, így minden viseléskor biztonságos és kényelmes érzést biztosítanak.

Akár a város utcáin sétálsz, akár új úti célokat fedezel fel, az MBT Rin szandál elefántcsont színben egyszerre kínál stílust és funkcionalitást. Dobja fel nyári ruhatárát ezekkel az elegáns és kényelmes szandálokkal, és tapasztalja meg a divat és a kényelem tökéletes kombinációját minden lépésnél.

7031621188N

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: