Sirima 7 W black/black

703246257N

Az MBT Sirima fekete női cipő az MBT lábbeli termékcsalád része, amely innovatív kialakításáról ismert, és a jobb testtartás és a láb egészségének elősegítésére összpontosít.

Méret
92 000 Ft
Adóval együtt
  Biztonsági irányelv

Biztonságos SSL kapcsolat

  Szállítási irányelv

Kiszállítás Magyarországon bárhová

  Áru visszaküldési irányelv

14 napos elállási jog és visszaküldés

Íme az MBT Sirima fekete női cipő leírása:

  1. Dizájn: A Sirima modell jellemzően elegáns és sokoldalú dizájnnal rendelkezik, amely alkalmi és hivatalos alkalmakra egyaránt alkalmas. Általában egyszínű fekete színben kapható, időtlen esztétikát kínálva, amely jól párosítható a különböző öltözetekkel.
  2. Felső anyaga: A cipő felső anyaga: A cipő felsőrésze: A cipő felsőrésze kiváló minőségű bőrből készült, amely tartósságot és fényes megjelenést biztosít. A bőr felsőrész légáteresztő képességet is biztosít, és idővel a láb formájához idomul a fokozott kényelem érdekében.
  3. Kényelem: Az MBT cipők a kényelmet fokozó tulajdonságaikról híresek. A Sirima modell valószínűleg párnázott talpbetétet és támogató középtalpat tartalmaz, amely bőséges ütéscsillapítást biztosít és csökkenti a lábra nehezedő nyomást, így ideális az egész napos viselethez.
  4. Talpszerkezet: Az MBT cipők egyik megkülönböztető jellemzője az egyedi talpszerkezet. A Sirima cipők valószínűleg ívelt talpkialakítással készülnek, amely minden egyes lépésnél gördülő mozgást segít elő, serkenti az izmokat és természetesebb járásra ösztönöz.
  5. Állíthatóság: Az MBT Sirima cipők az adott modelltől függően állítható pántokkal vagy fűzőkkel rendelkezhetnek, amelyek lehetővé teszik a testreszabható illeszkedést és a további támogatást.
  6. Ortopédiai előnyök: Az MBT cipőket úgy tervezték, hogy elősegítsék a jobb testtartást és az igazodást, ezáltal potenciálisan csökkentve a hát, a csípő és az ízületek terhelését. Gyakran ajánlják olyan egyéneknek, akik enyhülést keresnek a lábbal kapcsolatos problémákra, vagy akik javítani szeretnék általános biomechanikájukat.
  7. Sokoldalúság: Bár az MBT Sirima cipőket eredetileg járásra és állásra tervezték, az MBT Sirima cipők különböző tevékenységekhez és alkalmakra is alkalmasak. Akár munkához, szabadidőhöz vagy utazáshoz viselik, egész nap kényelmet és támogatást nyújtanak.
  8. Méretezés: Mint a legtöbb lábbeli esetében, a kényelmes illeszkedés érdekében elengedhetetlen a megfelelő méret kiválasztása. Az MBT Sirima cipők jellemzően normál női méretekben kaphatók.
703246257N

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: